Întrebări Frecvente
  • Pentru a deveni membru al Clubului de Fitness Dr.FIT, selectează online clubul și tipul de abonament dorit de pe site-ul nostru. După achiziționarea abonamentului, accesează secțiunea “Aplicație” pe site, selectează clubul și descarcă aplicația aferentă. Se folosesc aceleași date de logare ca la achiziția abonamentului. Totul este simplu, rapid și accesibil online, pentru confortul tău.

Toate achizițiile de abonamente se fac exclusiv online, prin site-ul Dr.FIT.

Procesul online este unul rapid și ușor. Dacă ai întrebări sau întâmpini dificultăți, nu ezita să soliciți asistență de la managerul clubului, disponibil la locație. 

Accesul în cluburile Dr.FIT este realizat printr-un sistem modern și eficient, care elimină nevoia unei recepții tradiționale. După ce îți faci abonamentul online, poți genera un cod QR unic la fiecare intrare folosind aplicația descărcată. Pur și simplu scanează codul QR pentru a deschide ușa turnantă. Acest sistem nu doar că simplifică procesul de acces, dar și sporește siguranța și eficiența, asigurându-ți că poți începe antrenamentul imediat și fără întârzieri.

Înscrierea la clasele noastre de grup este ușoară și rapidă prin aplicație. Selectează clasa dorită în aplicație și confirmă  înscrierea pentru a te bucura de sesiuni energice și motivate. Toate antrenamentele de grup sunt gratuite, incluse în prețul abonamentului.

Dr.FIT se distinge ca un club SMART prin integrarea tehnologiei avansate în toate aspectele sale. În primul rând, accesul la club se face prin aplicația noastră, unde membrii pot scana un cod QR unic pentru a intra, eliminând astfel necesitatea unei recepții tradiționale. Aplicația, care este gratuită pentru toți membrii, oferă multe alte beneficii, inclusiv posibilitatea de a urmări și înscrie la clase, de a monitoriza progresul antrenamentului și de a gestiona detaliile abonamentului. În plus, echipamentele noastre sunt dotate cu coduri QR individuale; scanând aceste coduri, membrii au acces imediat la tutoriale video care îi ghidează în utilizarea corectă și eficientă a aparatelor. Această abordare integrată, care combină accesibilitate, informație și tehnologie, face din Dr.FIT o adevărată experiență de fitness smart.

Fiecare aparat din cluburile noastre este dotat cu un cod QR unic. Scanează acest cod folosind telefonul, pentru a accesa un tutorial video scurt care te va ghida în utilizarea corectă și sigură a echipamentului. Pe lângă tutorialele video, instructorii noștri sunt mereu gata să îți ofere sfaturi și îndrumări pentru a asigura o utilizare eficientă și sigură a echipamentelor.

Prioritatea noastră este sănătatea și siguranța membrilor. Cluburile Dr.FIT sunt echipate cu un sistem avansat de tratament al aerului și o pardoseală special concepută pentru siguranța antrenamentelor. De asemenea, clubul nostru din Brașov include un centru de recuperare, oferind un plus de îngrijire și sprijin membrilor noștri.

Vârsta minimă pentru a deveni membru al clubului nostru este de 16 ani. Ne angajăm să oferim un mediu sigur și accesibil pentru toți tinerii pasionați de fitness și sănătate.

Anularea abonamentului  la Dr.FIT se poate face ușor prin intermediul siteului Dr.FIT. Selectează clubul, și anularea poate fi realizată din contul tău de membru. Procesul este simplu și rapid, oferindu-ți  flexibilitatea de care ai nevoie.

Dacă întâmpini dificultăți în a te loga în aplicația Dr.FIT, iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a rezolva problema:

  1. Verifică Dacă Ai Descărcat Aplicația Corectă: Asigură-te că ai descărcat aplicația specifică clubului tău. Pentru membrii clubului din Brașov, aplicația se numește “Dr.FIT Romania”, iar pentru membrii clubului din Sfântu Gheorghe, aplicația se numește “Dr.FIT”. 

 

  1. 2. Utilizează Linkul de Pe Pagina Noastră: Pentru a evita confuzia, accesează pagina “Aplicație” pe site-ul nostru, alege clubul tău și folosește linkul de descărcare disponibil acolo. Acest lucru te va asigura că ai descărcat versiunea corectă a aplicației.

 

  1. Introdu Datele de Cont: După ce ai instalat aplicația potrivită, folosește datele pe care le-ai utilizat pentru crearea contului de membru la Dr.FIT pentru a te loga.

 

Dacă după acești pași încă întâmpini probleme sau ai alte întrebări, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta!

La Dr.FIT, securitatea și confortul membrilor noștri sunt prioritare. Pentru a asigura siguranța obiectelor personale în vestiare, fiecare membru este încurajat să aducă propriul lacăt. Această politică ne permite să menținem un standard înalt de securitate și să oferim fiecărui membru pacea sufletească că bunurile lor sunt în siguranță pe durata antrenamentului lor la clubul nostru.

ro_RO
Alege clubul la care vrei să devii membru