Program Clase Gratuite Brașov

Explorează Lumea Claselor Noastre de Fitness la Dr.FIT

Toate Incluse în Abonamentul Tău!

Zumba
Energizează-te cu ritmuri incitante în clasa noastră de Zumba! O combinație perfectă de dans și fitness, destinată să îți sporească starea de bine și să te mențină în formă.
Total body
În cadrul clasei noastre de Total Body, vei experimenta exerciții ce tonifică fiecare mușchi. Beneficiază de antrenamente variate pentru o siluetă armonioasă și o rezistență îmbunătățită.
Yoga
Relaxează-te și găsește-ți echilibrul interior în cadrul clasei de yoga. Ideală pentru flexibilitate,calm și o minte clară.
Pilates
Îmbunătațește-ți postura și flexibilitatea cu pilates. Clasele noastre îți vor corecta postura și îți vor îmbunătăți coordonarea.
Funcțional
Antrenamente Funcționale pentru o viață activă! Fiecare mișcare este proiectată pentru a îmbunătăți performanța în activitățile zilnice.
Legs&abs
Sculptează-ți picioarele și abdomenul cu clasa noastră specializată. Ideală pentru tonifiere și definire.
Trx
Revoluționează-ți antrenamentul cu TRX. Aceste exerciții cu suspensie îți vor defini musculatura și îmbunătăți echilibrul.
Step aerobic
Dinamism și energie în clasa noastră de Step Aerobic. Combină cardio cu tonifiere pentru rezultate optime.
Body pump
Maximizează-ți forța și rezistența cu Body Pump. O provocare cu greutăți ușoare și repetiții multiple pentru o transformare totală.
HIIT
Antrenamentul de înaltă intensitate care te va ajuta să arzi calorii rapid și eficient, îmbunătățindu-ți rezistența cardiovasculară.
Taebo
Energizează-te cu TAE BO, un mixt vibrant între artele marțiale și aerobic pe un fond muzical, ideal pentru a crește rezistența și agilitatea. De asemenea este o modalitate sigură prin care vă puteți contura frumos musculatura corpului.
Cardio Dance Fitness
Dansul este una dintre cele mai bune și cele mai distractive forme de a da jos kilogramele în plus. Amatorii de fitness, profesioniștii și vedetele apelează cu încredere la sesiunile de Dance Cardio, care transformă mușchii.
Stretching
Stretching-ul este o formă de exercițiu fizic în care un anumit mușchi sau tendon este în mod deliberat extins și flexat pentru a îmbunătăți elasticitatea simțită a mușchiului și a obține un tonus muscular confortabil. Rezultatul este o senzație de control muscular crescut, flexibilitate și amplitudine de mișcare.
ro_RO
Alege clubul la care vrei să devii membru