Image Alt

Despre Noi

La Dr. Fit credem că prețurile accesibile, dotările și serviciile premium, precum și flexibilitatea abonamentelor sunt rețeta succesului în industria de fitness.

Dr. Fit acoperă lipsa abonamentelor flexibile de pe piața din Romania, prețul abonamentelor fiind de 99ron pe lună, cu toate activitățile incluse.

Membrii nu sunt condiționați printr-un contract restrictiv de 12 luni și nici de efectuarea plăților în avans pentru a avea acces la clubul nostru.

Întrucât tariful nostru reprezintă doar o mică parte din tarifele practicate de ceilalți competitori de pe piață, ne propunem să dezvoltăm o rețea accesibilă de cluburi de fitness de înaltă calitate la nivel național, contribuind astfel la o comunitate mai sănătoasă.

Fitness-ul este un drept al tuturor, nu un lux!

Clubul Dr. Fit este considerat un „Club de sănătate” și nu o “Sală de forță”, cu dotări primitoare pentru femei, care nu sunt compatibile cu hard-core bodybuilding. Punem la dispoziție o gamă vastă de activități de grup (Yoga, Step Aerobics, Zumba, Body Combat, Body Pump, etc.) și exerciții fizice, incluse în prețul abonamentului, pentru a satisface nevoile si preferințele tuturor membrilor.
.

Încurajăm și susținem înscrierea membrilor noi, deoarece știm cât de importantă este activitatea fizică pentru sănătatea tuturor, indiferent de nivelul lor de pregătire.

Dr Fit are cele mai noi dotări și echipamente care vă permit să luați parte la cele mai recente tendințe de fitness, abia apărute în Europa.

Încercăm să facem experiența antrenamentului plăcută și nu o sarcină dificilă precum este considerată în prezent de multe persoane.

'Ai grijă de corpul tău. Este singurul loc în care TREBUIE să trăiești.' (J.Rohn)

Sperăm să vă placă conceptul nostru și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în curând!

Echipa Dr. Fit

Galerie Imagini

Close
Program

Luni – Duminica:
Non Stop

Social
INFO