Image Alt

RÓLUNK

Mi a Dr Fitnél abban hiszünk, hogy a fitnesz iparban az alacsony árak, a prémium minőségű szolgáltatások és a rugalmas bérletlehetőség a sikeres recept hozzávalói. 

A Dr Fit elindításával azt a piaci űrt töltjük ki, ami jelenleg hiányzik: elérhető árú fitnesz klubok havi 99 lejtől induló bérletárakkal, rejtett költségek nélkül.

A tagokat semmilyen kötelező 12 havi szerződéssel nem kötjük meg, és nem kérünk előrefizetést sem ahhoz, hogy a fitnesz klubot látogathassák.

Mi csak a töredékét kérjük el annak az összegnek, amit a hagyományos edzőtermek kérnek, mivel az a célunk, hogy az országban mindenki számára elérhető legyen a prémium kategóriájú fitnesz-szolgáltatás, így alakítva ki egészségesebb közösségeket.

A fitnesznek alapvető emberi jognak kell lennie, nem luxusnak.

A Dr Fit ezért egészségklubként és nem edzőteremként határozza meg magát.

A klub ugyanakkor kiemelten hölgybarát, és nem kompatibilis a ’hard-core’ testépítő szemlélettel.

A bérletek keretein belül ingyenes órák széles választéka áll tagjaink rendelkezésére, mindenki az egyéni igényei és képességei szerint választhat és vehet részt ezeken.

Bátorítjuk és támogatjuk az új edzésformákat, mivel tisztában vagyunk vele, mennyire fontos a fizikai aktivitás minden korban és minden edzettségi szinten.

A Dr Fit a legújabb eszközöket és gépeket szerzi be, ennek köszönhetően a klubtagok részesei lehetnek mindazoknak a fitnesz trendeknek, amelyek éppen meghódítják Európát.

Célunk, hogy az edzés élvezetes mozgásforma legyen, és ne egy fárasztó feladat, ahogy ma sokan tekintenek rá.

Reméljük, hogy az elképzelésünk megnyerte tetszésüket, már alig várjuk, hogy klubunkban fogadhassuk Önöket!

Figyelj oda a testedre, ez az a hely, amiben élned kell!

Reméljük, hogy az elképzelésünk megnyerte tetszésüket, már alig várjuk, hogy klubunkban fogadhassuk Önöket!

A Dr.Fit csapata

Close
Social
Program

Hétfő – Vasárnap: Nonstop

INFO