Image Alt

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Az általános felhasználási feltételeket és a házirendet a Dr. Office Group Kft szabja meg és ügyeli fel a betartásukat. A továbbiakban egyaránt hivatkozunk rá a ‘mi’ vagy a ‘Dr.Fit’ szóhasználattal is. A Dr. Office Group tulajdona a Dr.Fit, Romániára levédett márkanév. A cég bejegyzett székhelye Mizil sétány 28-36, 2. emelet, 3-ik kerület, Bukarest, Románia.

A Dr. Office Group Kft a tulajdonosa és működtetője a drfit.ro weboldalnak.

Az ‘Ön’, illetve a klubtagsági belépő kitöltése után a ‘tag’ és ‘klubtag’ szóhasználat azokra a természetes személyekre vonatkozik, akik a weboldalt használják, illetve a fitness klubot látogatják.

Klubtag csak a 16. életévét betöltött személy lehet. 16 év alatti személy nem regisztrálhat a honlapunkon klubtagságért.

 

IRÁNYELVEK,  ELŐFELTÉTELEK

 1. A jelen használati feltételek és házirend attól a pillanattól lép érvénybe és válik kötelezővé a tagok számára, amint elfogadták az Általános Használati Feltételeket és Házirendet a weboldalon a klubtagsági bejelentkezéskor, a CSATLAKOZOM gombra kattintva.
 2. Minden új klubtagsági kérést a vezetőség egyénileg bírál el. A vezetőség fenntartja a jogát, hogy elutasíthasson klubtagsági kérést bármilyen okból, amelyet indokoltnak lát.
 3. Az Ön klubtagsága azonnal életbe lép (bérlet-elővásárlás esetén a fitness terem megnyitása pillanatától) .
 4. Jelen feltételek és irányelvek kötelező érvényűek a klubtagok számára, ugyanakkor minden, a választott klubtagságtól függő előjogot és előnyt biztosít a tagoknak.
 5. Jelen egyezmény nem ruházható át más félre.
 6. Jelen feltételeket a romániai törvények keretében kell értelmezni. Minden felmerülő konfliktust a román törvénykezés eljárási rendje és intézményeinek hatáskörei szerint kezelünk és oldunk meg.
 7. Románia a működtető cég székhelye. A Dr.Fit Romániából gyakorolja ellenőrzési jogát. A DR.Fit Románia nem képvisel más helyszíneket. Amennyiben Ön Románia területén kívülről használja weboldalunkat, az Ön felelőssége a saját országára vonatkozó törvények betartása. Minden anyag a weboldalunkon a Dr. Fit szellemi tulajdonát képezi, annak másolása, felhasználása máshol, megosztása máshol akár részlegesen is törvényszegésnek minősül, többek között a romániai export törvények és szabályozások ellen, valamint a szellemi tulajdont védő törvények ellen is.

TEREMHASZNÁLAT A TAGOK EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁTÓL FÜGGŐEN

 1. A tagok jelen felhasználási feltételek elfogadásával garantálják és igazolják, hogy jó egészségi állapotnak örvendenek, és nincs tudomásuk olyan betegségről, amely akadályozná őket aktív vagy passzív edzőtermi gyakorlatok elvégzésében. A tagok garantálják és vállalják, hogy a különböző edzőtermi gyakorlatok végzése során nem kockáztatják egészségüket, biztonságukat, általános jó közérzetüket és fizikai állapotukat.
 2. A tagok számára tilos a Dr. Fit fitness termet használni bármilyen megbetegedés vagy fertőző betegség ideje alatt, akárcsak olyan balesetek esetén, mint: vágott seb, horzsolás, nyílt sebek, vagy kisebb fertőzések, amelyek más klubtagok egészségét, biztonságát, komfortérzetét és fizikai állapotát befolyásolhatják.
 3. A Dr. Fit fitness terem használata előtt a tagoknak el kell olvasniuk és el kell fogadniuk a Klubtag Egészségi Állapotáról szóló Nyilatkozatot a CSATLAKOZOM gomb megnyomásával.
 4. Amennyiben egy klubtag olyan gyógyszert szed, ami befolyásolhatja a különböző edzésformákon való részvételét, köteles a gyógyszer hatásairól orvosi igazolást hoznia.

BELÉPÉSI FELTÉTELEK A FITNESS TEREMBE

 1. Ahhoz hogy klubtag lehessen és mielőtt először látogat el a fitness terembe, minden tag QR kódot kap a Dr. Fit App mobiltelefonos alkalmazáson keresztül, így kap belépési engedélyt a klubba. Minden belépés előtt új QR kódot kell kérni az applikáció segítségével.
 2. A QR kódot vagy engedélyt tilos bárki mással megosztani. A QR kód és engedély tiltott megosztása esetén megvonjuk az elkövető klubtagságát.
 3. Tilos átugrani a beléptető kapuk felett. Amennyiben megtörténik, megvonjuk az elkövető klubtagságát.A csaló módon történő belépés, bűnügyi tárgyaláshoz és egy 2500lejes büntetéshez vezethet! A tettesnek és bűntársának egyaránt!

TAGDÍJAK ÉS BÉRLETEK

 1. Minden közölt tagsági díj és egyéb díjak tartalmaznak minden szükséges adót (például áfát) és a bérletvásárlás napjának árfolyama szerint számoljuk őket. Bármilyen járulékos díjat vezetnek be utólagosan a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, a tagok kötelesek lesznek az utólag bevezetett adót és díjakat is kifizetni a bérleti és klubtagsági díj mellett.
 2. A ‘Havi Ismétlődő Befizetés’ vagy ‘Ismétlődő Befizetés’ megnevezés a havi bérleti díjat jelenti, ami aszerint változhat, hogy milyen típusú és futamidejű klubtagságot választott a csatlakozás pillanatában.
 3. A havi bérleti díjat minden hónapban előre kell befizetni, minden hónap első napján, egy összegben kivéve lemondás esetén, amelynek a feltételeit a következőkben részletezzük.
 4. A ‘Klubtagsági Díj’ egyszeri díj, amelyet egy alkalommal, a klubtaggá váláskor kell befizetni. Ez fedezi az adminisztrációs költségeket, amelyekre a klubtaggá váláshoz, és annak lebonyolításához szükségesek.
 5. Bizonyos promóciós periódusokban (például bérlet elővásárláskor a nyitás előtt) A Dr. Fit vezetősége dönthet úgy, hogy eltörli vagy csökkenti a Klubtagsági díjat.
 6. A Klubtagsági díjat (amennyiben fizetni kell a csatlakozás pillanatában) és az első havi bérleti díjat egyszerre kell kifizetni kártyával vagy egy általunk elfogadott fizetési módon.
 7. A második havi bérleti díjat a következő hónap első napján kell befizetni, kivéve, ha elővásárlással vet bérletet, mert ez esetben a nyitástól számított első hónap után kell majd a következő hónap első napján befizetni a második havi bérleti díjat. Ezek után a havi bérleti díjat minden hónap első napján kell befizetni a kurrens hónapra vonatkozóan.
 8. Amennyiben azután sem fizeti be bérleti díját, hogy jeleztük, hogy hiányzik egy befizetés, fenntartjuk azt a jogunkat, hogy felfüggesszük vagy megszüntessük a klubtagságát. Amennyiben egy klubtag több mint 3ö napos késésben van a havi bérleti díj befizetésével, fenntartjuk a jogunkat, hogy előzetes értesítés nélkül megszüntessük a tagságát.
 9. A tagok kötelesek minden hónapban befizetni a bérleti díjat függetlenül attól, hogy jártak-e a fitness terembe, kivéve a lent részletezett lemondási feltételek esetében.
 10. A havi bérleti díj befizetésének napja minden hónap első napja, és az adott hónapra vonatkozik. A tagok nem változtathatják meg a befizetés napját, de a vezetőségnek lehetősége van, hogy megváltoztassa a tagok számára a befizetés napját.
 11. Automatikusan levesszük a havi bérleti díjat klubtagjainktól, minden hónapban. A klubtagság minden havi befizetéssel automatikusan meghosszabbítódik egy hónappal.
 12. A klubtagok kötelezik magukat, hogy minden a csatlakozáskor megadott személyes adatuk változása esetén értesítik erről a működtetőt.
 13. A klubtagok elfogadják, hogy a működtető minden tranzakciót rögzít és tárol, a klubtagok felelősek a tranzakció titkosságának a megtartásáért.
 14. A működtető NEM TÁROLJA a bankkártyák adatait és személyes információkat sem a tagokról, illetve nem adja el, osztja meg, adja bérbe semmilyen harmadik félnek.
 15. Dr.Fit nem ad át harmadik fél számára semmilyen bankkártya adatot.
 16. 30. Fit minden szükséges és elégséges lépést megtesz, hogy biztosítsa az adatforgalom biztonságosságát és titkosságát, ide értve különböző hardware és software módszereket. Ugyanakkor Dr. Fit nem garantálhatja az online megosztott információk biztonságát.
 17. Dr.Fit nem felelős azoknak a weboldalaknak a GDPR irányelveivel kapcsolatban, amelyeknek a linkjei megtalálhatóak a Dr. Fit weboldalán, ha a weboldal használói ezen harmadik felek irányába megosztanak bármilyen személyes adatot, mivel ezek a weboldalak más GDPR irányelveket követhetnek, ami a személyes adatok tárolását illeti. Amennyiben a harmadik felek weblapját érintő bármilyen kérdésre keresnek választ, javasoljuk, hogy keressék meg közvetlenül az adott honlap működtetőit.
 18. A honlapunk általános felhasználási feltételei megváltozhatnak vagy aktualizálhatjuk őket esetenként újabb szabályozások életbe lépése nyomán. Ezért javasoljuk, hogy a felhasználók gyakrabban kövessék a honlapunkon ezeket. Minden módosítás attól a naptól lép életbe, amelyik napon megjelentettük a weboldalunkon.

FIZETÉSI MÓDOZATOK

 1. Elfogadunk Visa és Mastercard kártyával történő befizetéseket lejben mind a klubtagsági díj, mind egyéb termékeink és szolgáltatásaink esetében. Minden online vásárlás esetén figyelembe kell venni a kártyát kibocsátó intézmény általános felhasználási feltételeit is. Kérjük, hogy vegye figyelembe azokat is, mielőtt elkezdi az online befizetést.
 2. A befizetést visszaigazoló e-mailt 24 órán belül küldjük el arra az email címre, amelyet a regisztrálás folyamán megadott.
 3. Ön, mint a bankkártya tulajdonosa köteles megtartani egy másolatot a befizetési tranzakcióról.
 4. A tagok felelősek a klubtagság megszerzésekor kapott tagsági információk és a befizetési részletek titokban tartásáért.

LEMONDÁSI ÉS BÉRLET-VISSZAFIZETÉSI FELTÉTELEK

 1. Amennyiben egy klubtag a bérlet megvásárlása után 14 teljes napon át nem járt a fitness teremben (bérlet elővásárlás esetén a terem nyitása napjától számított 14 teljes napon át), vagy az első teremlátogatás utáni 24 órában joga van visszamondani a bérletet minden indoklás nélkül.
 2. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lemondásnak meg kell történnie legkésőbb a következő bérletvásárlási nap előtt 24 órával ahhoz, hogy a következő havi bérletet ne legyen kénytelen kifizetni.
 3. Amennyiben bárki a fenti visszamondási lehetőséggel él, visszafizetjük a teljes befizetett bérleti díjat. Amennyiben úgy mondja vissza a bérletét, hogy a visszamondás előtt már használta a fitness termet az adott hónapban, akkor a bérletet csak a következő hónaptól lehet visszamondani.
 4. A klubtagsági díjat semmilyen esetben nem áll módunkban visszafizetni.
 5. A visszafizetést ugyanazon a módon ejtjük meg, amilyen módon a klubtag befizette a bérleti díjat, legtöbb 30 napon belül, a visszafizetés határideje a klubtag bankkártyáját vagy más fizetőeszközét kiállító intézménytől függ.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

 1. A csatlakozási űrlap és a havi bérletfizetési beállítások során kénytelenek vagyunk bizonyos személyes adatokat elkérni a csatlakozóktól, többek között személyes információkat és az egészségügyi állapotukra vonatkozó információkat. Mindezeket az adatokat kizárólag a klubtagság létrehozásához, illetve a klubtaggal való kapcsolattartáshoz fogjuk felhasználni. A klubtag feladata, hogy mindig frissítse személyes adatait és értesítsen minket bármilyen változásról.
 2. Korlátozzuk a tagok adataihoz való hozzáférést és azok feldolgozását azokra az alkalmazottainkra és a vezetőség tagjaira, akiknek időről időre marketing vagy egyéb szolgáltatásaink miatt használniuk kell azokat. Ugyanakkor bizonyos esetekben kénytelenek lehetünk harmadik fél számára is hozzáférést biztosítani bizonyos személyes adatokhoz a következő esetekben: állami szervek, a cégcsoportunk tagjai, szakmai tanácsadók.
 3. Ugyanakkor a kapcsolattartáshoz szükséges információkat átadhatjuk üzleti partnereinknek és más harmadik fél számára is abból a célból, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat ismertethessék Önökkel.
 4. Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben kérdései vannak vagy aggályai merülnek fel azzal kapcsolatban, ahogy az adatait tároljuk, vagy amennyiben élni szeretne az adataihoz való hozzáférés, módosítás, megtiltás vagy törlés lehetőségével.
 5. Fenntartjuk a jogot, hogy fényképeket készítsünk a fitness termeinkben, amelyeken szerepelhet akár ön is véletlenszerűen, a fényképeket a sajtóban és promóciós célokra használjuk fel.
 6. Törekszünk minden olyan kommunikációs csatorna használatára, amelyeken keresztül információkat juthatunk el önhöz a fitness teremmel kapcsolatban, mivel szeretnénk a legjobb felhasználói élményt biztosítani tagjaink számára. Ugyanakkor vállaljuk, hogy az így közölt információk helyesek és tagok számára elfogadott módon jutnak el hozzájuk.
 7. Mint a Dr. Fit fitness klub tagja Ön kijelenti és tudomásul veszi, hogy elolvasta, megértette és elfogadja ennek a fejezetnek a kitételeit, hogy a Dr. Fit hozzáférhet, begyűjtheti, használhatja, feldolgozhatja és nyilvánosságra hozhatja a személyes adatait a fentebb leírtak szerint.

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI IRÁNYELVEK

 1. Minden klubtagnak ki kell töltenie es el kell fogadnia a ’Klubtag Egészségi Állapotáról szóló Nyilatkozat’ nevű űrlapot a regisztrálás folyamán, mielőtt először ellátogatna az edzőterembe és elkezdene bármilyen tevékenységet bent.
 2. Bármilyen edzőgép használatakor a tagoknak kötelező módon és minden esetben, minden gépnél a saját törölközőjüket kell használniuk.
 3. Használat után minden klubtag köteles visszavinni és visszatenni a helyére minden mozgatható edzőeszközt.
 4. Amennyiben valamelyik eszköz vagy gép használata nem egyértelmű, kérjük, forduljon kérdésével a teremben tartózkodó edzőhöz.
 5. A fitness edzőknek és a Dr. Fit klubtagoknak is jogukban áll megállítani egy olyan klubtag edzését, aki a meglátásuk szerint a gyakorlat végrehajtási módja miatt veszélyezteti saját testi épségét, megsérülhet vagy másnak okozhat sérülést. Az eszközök használóinak be kell tartaniuk az edzők ilyen irányú utasításait.
 6. Minden elővigyázatosság és biztonsági standardok betartása mellett is a klubtagok és látogatók minden edzőgépet és eszközt kizárólag saját felelősségükre használnak. Amennyiben egy eszköz nem megfelelően működik, kérjük azonnal jelezze a teremben tartózkodó oktatónak.
 7. Fenntartjuk a jogot, hogy a terem bármely részét ideiglenesen lezárjuk vagy kivonjunk egy gépet a használatból ahhoz, hogy a szükséges karbantartási és szervizelési munkálatokat elvégezhessük. Lehetőség szerint a hasonló műveleteket igyekszünk előre jelezni, a kellemetlenségek elkerülése miatt.
 8. Biztonsági okokból kérjük, hogy azoknál az eszközöknél, ahol megengedett, a vizet vagy egyéb folyadékot műanyag palackban hozzák be.
 9. Biztonsági és higiéniai okokból tilos bármilyen jellegű ennivaló fogyasztása a termekben, kivéve az erre kijelölt helyet.
 10. Alkohol, drogok és más tudatmódosító szerek fogyasztása után és azok hatása alatt sem klubtagok sem látogatók nem használhatják a termet.
 11. A Dr. Fit fitness klub teljes területén szigorúan tilos a dohányzás.

ÖLTÖZKÖDÉSI SZABÁLYOK

 1. Minden klubtagnak megfelelő, a testet illendően fedő edzőöltözéket kell viselnie. A rövid topok, amelyek a derékrészt fedetlenül hagyják, a szakadt ruhák, farmernadrágok, farmer rövidnadrágok, karimás kalapok és sapkák viselése szigorúan tilos.
 2. A padlón nyomot nem hagyó, gumitalpú sportcipők használata kötelező a terem teljes területén. ’Crocs’ típusú, strandpapucs jellegű lábbeli és bármilyen papucs használata szigorúan tilos, ezek nem számítanak elfogadható edzőcipőnek.
 3. A klubtagoknak minden esetben illően és megfelelő módon kell felöltözniük az öltözőkben tartózkodásuk ideje alatt is.
 4. Meztelen felsőtesttel edzeni és az edzőteremben megjelenni szigorúan tilos.

ÖLTÖZŐKRE VONATKOZÓ IRÁNYELVEK

 1. Az öltözőkben található öltözőszekrényeket a klubtagok a terem használata alatt használhatják, távozáskor kötelező minden személyes tárgyat kivenni a szekrényből. A Klubnak jogában áll minden egyes nap végén kinyitni az öltözőszekrényeket, és kivenni bármilyen otthagyott személyes tárgyat.
 2. Az öltözőszekrényekben hagyott tárgyakat a Klub 1 hétig megőrzi, utána a vezetőségnek jogában áll az otthagyott és időben vissza nem kért tárgyakat megítélésük szerint akár el is dobni. Ruházati és hasonló darabokat egy hét után eldobunk, az értéktárgyakat azonban időszakosan értékesítjük, a befolyó összegeket pedig jótékonysági célokra fordítjuk, ezért egy hét után semmilyen visszaigénylést vagy utéagos panaszt nem fogadunk el sem a klubtagoktól, sem látogatóktól.

VISELKEDÉSI NORMÁK ÉS IRÁNYELVEK

 1. A Dr. Fit fitness klub tagjai mind egymást mind az edzőtermi eszközöket és berendezéseket tisztelettel és odafigyeléssel kell kezelniük. Ennek a be nem tartása a felhasználási feltételek súlyos megszegését jelenti, amelynek következtében az elkövetőtől megvonhatjuk a klubtagságát.
 2. Fenntartjuk a jogot, hogy megtiltsuk a belépését a terembe vagy megakadályozzuk a terem használatát mindazok számára, akik nem a rendeltetésnek a jelen feltételeknek megfelelően használják a gépeket és eszközöket, akik elfogadhatatlan módon viselkednek a Dr. Fit vezetőségének megállapítása szerint.
 3. A többi klubtag iránti udvariasságból és higiéniai okokból minden egyes gép használata után a gépet le kell törölni törlőkendővel és visszahelyezni az eredeti pozíciójába.
 4. Minden antiszociálisan vagy támadó, fenyegető módon fellépő klubtagot vagy vendéget azonnal eltávolítunk a teremből, és visszavonjuk a klubtagságát.
 5. A Dr. Fit közösségi média felületeinek a célja egy közösség kialakítása, a kommunikáció elősegítése, illetve egy fórum biztosítása a visszajelzések számára. Minden felbujtó közlés, valamint bármilyen a vezetőség által oda nem illő tartalom eltávolításra kerül, a közlőt letiltjuk a felületről, és megszűntetjük a klubtagságát a súlyosan helytelen viselkedése következményeképpen.
 6. Az alapos személyi higiénia kötelező, minden klubtagot, aki ezt megszegi, felszólítunk, hogy a higiéniai alapszabályokat tartsa be, oldja meg vagy hagyja el a termet, esetenként a klubtag nem megfelelő személyi higiéniája miatt a vezetőség dönthet a klubtagság megvonásáról is.

A FITNESS TEREM SZOLGÁLTATÁSAI

 1. A terem működtetője nem vállal felelősséget a klubtagok személyi és értéktárgyai bármilyen okból történő eltűnése, ellopása vagy sérülése esetén, amelyeket az öltözőszekrényben vagy bárhol máshol a terem területén hagytak.
 2. kamerával rendelkező mobiltelefonok vagy egyéb képrögzítésre alkalmas eszközök használata az öltözőkben szigorúan tilos. A tagoknak meg kell győződniük róla, hogy nem sértik más tagok és teremhasználók személyi jogait, amikor az edzőteremben hasonló eszközöket használnak.
 3. A Klubtagok és vendégek számára szigorúan tilos bármilyen élelmiszert behozni a fitness klubba.
 4. A terem nyitvatartása ki lesz függesztve mind a fitness klub bejáratánál, mind az üzenőfalakon. A vezetőségnek jogában áll a nyitvatartási programon módosítani a szükséges takarítási, dekorációs, javítási munkálatok elvégzése céljából, valamint speciális privát rendezvények és szabadságok/ünnepnapok esetében.

ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI ÉS MŰKÖDÉSI FELTÉTELEK

 1. A Dr. Fit azonnali hatállyal megszüntetheti a jelen felhasználási feltételeket, ami a klubtagok értesítése pillanatától lép érvénybe mindazok számára, akik a fitness klub felhasználási feltételei és házirendje hatálya alá esnek.
 2. Bármilyen jellegű privát személyes edzést felajánlani vagy árusítani egy másik klubtag számára szigorúan tilos, az elkövető klubtagságát azonnal megvonjuk. Csak az Dr. Fit által felhatalmazott személyzetnek van joga a klubtagok számára személyi edzést tartani.
 3. A Dr. Fit vezetőségének jogában áll bármilyen, a klubtagokról és vendégekről készült egyéni vagy csoportos képet felhasználni promóciós és sajtócélokra.
 4. A klubtagoknak be kell tartaniuk a terem felhasználási feltételeit és a házirendet, amely időről időre kiegészülhet és változhat a vezetőség döntése alapján.
 5. Amennyiben a vezetőség nem ragaszkodik mindig és minden esetben minden egyes jogának az életbe léptetéséhez, ez nem jelenti azt, hogy a vezetőség lemondott az adott jogáról.
 6. A klubtagok és/vagy vendégek számára szigorúan tilos a termek belső dekorációjának, a promóciós anyagoknak, a szlogeneknek, a tematikának és a koncepciónak a fotózása és másolása. Az elkövetőt jogi úton fogjuk számon kérni, amennyiben harmadik fél (forgalmazók, konkurrencia) számára ad át, oszt meg vagy juttat el hasonló tartalmakat.
 7. A Dr.Fit weboldal automatikusan hozhat létre olyan keresési eredményeket, amelyek egy harmadik fél oldalára utalnak vagy odavezető linket tartalmaznak. A harmadik felek oldalai nem általunk ellenőrzött oldalak, nincs befolyásunk és ellenőrzésünk sem a tartalmukat sem a működtetőiket illetően. A Dr. Fit weboldal nem garantálja, nem képviseli és nem biztosítja, hogy a harmadik felek által működtetett oldalak tartalma pontos, törvényes és/vagy nem káros. A Dr. Fit weboldal nem láttamozza a harmadik felek honlapjainak a tartalmát, nem képviseli ezeket az oldalakat és nem garantál értük, ahogyan azt sem, hogy nem tartalmaznak vírusokat vagy bármi olyasmit ami károsíthatja az Ön számítógépét. Amennyiben az oldalunkat arra használja, hogy más oldalakra keressen rá, és más oldalakra vezető linkeket használjon az oldalunkról indulva, Ön elfogadja és tudomásul veszi, hogy nem élhet panasszal a Dr. Fit irányába semmilyen jellegű kár, károsodás vagy veszteség esetén, amely azáltal érheti, hogy az oldalunkat más oldalakra átvezető linkek keresésére és meglátogatására használta.
Close
Social
Program

Hétfő – Vasárnap: Nonstop

INFO